Actueel <
14 februari 2019

Vals e-mail in omloop

Onlangs vernamen wij van enkele deelnemers de ontvangst van een ongebruikelijke e-mail die van SecureFeed afkomstig lijkt te zijn. Eerder zijn ook al dergelijke mails verstuurd. Deze e-mails hadden diverse afzenders, bijvoorbeeld met namen als Frank Gort SecureFeed, Babette Meijers SecureFeed, Secretariaat SecureFeed. De mails zijn opgesteld in de Engelse taal. SecureFeed stuurt haar deelnemers geen mails in de Engelse taal. Helaas kunnen wij de verzending van deze valse e-mails niet tegengaan. Ze worden niet vanuit SecureFeed verstuurd, maar vanuit het buitenland.

Wat kunt u doen?

Wanneer u een dergelijk bericht ontvangt, open dan geen bijlage en klik niet op een link. Bel ook niet naar de telefoonnummers, die in de mail genoemd worden. Verwijder de mail. 

Installeer een goede Spam filter. Vaak worden dit soort mails tegengehouden door een goede Spam filter.

De mail-adressen van meijers@securefeed.eu en gort@securefeed.eu kunt u blokkeren. Omdat Babette Meijers en Frank Gort niet meer bij SecureFeed werken, zijn deze e-mailadressen niet meer in gebruik.

 

 

 

Meer actueel

SecureFeed monitort risico’s uit Risicobeeld NVWA diervoeders

Het SecureFeed borgingssysteem is een systeem voor collectieve monitoring en risicobeoordeling van diervoedergrondstoffen en de leveranciers ervan en ...

+
14 maart 2019

SecureFeed handhaaft landenindeling MIDDEN voor Roemenië

SecureFeed handhaaft landenindeling Roemenië MIDDEN in tegenstelling tot GMP+. Reden hiervoor is dat SecureFeed over onvoldoende informatie beschikt o...

+
11 maart 2019