Actueel <
14 februari 2019

Vals e-mail in omloop

Onlangs vernamen wij van enkele deelnemers de ontvangst van een ongebruikelijke e-mail die van SecureFeed afkomstig lijkt te zijn. Eerder zijn ook al dergelijke mails verstuurd. Deze e-mails hadden diverse afzenders, bijvoorbeeld met namen als Frank Gort SecureFeed, Babette Meijers SecureFeed, Secretariaat SecureFeed. De mails zijn opgesteld in de Engelse taal. SecureFeed stuurt haar deelnemers geen mails in de Engelse taal. Helaas kunnen wij de verzending van deze valse e-mails niet tegengaan. Ze worden niet vanuit SecureFeed verstuurd, maar vanuit het buitenland.

Wat kunt u doen?

Wanneer u een dergelijk bericht ontvangt, open dan geen bijlage en klik niet op een link. Bel ook niet naar de telefoonnummers, die in de mail genoemd worden. Verwijder de mail. 

Installeer een goede Spam filter. Vaak worden dit soort mails tegengehouden door een goede Spam filter.

De mail-adressen van meijers@securefeed.eu en gort@securefeed.eu kunt u blokkeren. Omdat Babette Meijers en Frank Gort niet meer bij SecureFeed werken, zijn deze e-mailadressen niet meer in gebruik.

 

 

 

Meer actueel

Statement SecureFeed politie-inval Hendriks Group

SecureFeed is op de hoogte van de inval door de politie bij Hendriks Group, wegens verdenking van fraude met diervoeders. SecureFeed onderzoekt de aar...

+
21 mei 2019

Bijgewerkte versie SecureFeed risicoclassificatie op de website

De nieuwe versie van de SecureFeed risicoclassificatie staat op de website. Wat is er veranderd? In versie 8.0 staan de wijzigingen in de risico...

+
20 mei 2019