Meldpunt

Klik hier om buiten kantooruren een melding te doen van een (verhoogd) risico of (dreigende) calamiteiten.

 

Jaarverslag 2016

Voorkant Jaarverslag 2016 schuin

  

Agenda

 

Video: Borgingssysteem SecureFeed

Borgingssysteem SecureFeed

Nieuws overzicht

Nieuwsbrief SecureFeed

20 december 2016 | SecureFeed
SecureFeed is bijna twee jaar operationeel met de borging van de voedselveiligheid van diervoeders. Dit doen we met ons gezamenlijk systeem voor monitoring en risicobeoordeling van grondstoffen en leveranciers ervan.
Eind 2014 toonde u interesse voor de nieuwsbrief die informatie gaf over de aanloop naar de start van onze organisatie. Er is nu een nieuwe nieuwsbrief -  SecureFeed - die drie keer per jaar wordt uitgegeven.

Wilt u op de hoogte blijven van algemene ontwikkelingen binnen de organisatie van SecureFeed, het werk dat we doen en de resultaten ervan, dan kunt u zich hier aanmelden voor deze nieuwsbrief. We sturen u dan nieuwe uitgaven van de nieuwsbrief toe.

Voor actuele ontwikkelingen en meer informatie over SecureFeed kunt u uiteraard ook terecht op www.securefeed.eu.