Agenda

Informatiebijeenkomst SecureFeed

  • 14 sep 2017
SecureFeed organiseert op 14 september a.s. een informatiebijeenkomst voor haar (aspirant)deelnemers. Het doel van de bijeenkomst is praktische informatie te geven over wat SecureFeed van haar deelnemers verwacht.

Aansluiten bij praktijk & vragen deelnemer
Deze bijeenkomst is gericht op nieuwe deelnemers, die nog niet eerder een informatiebijeenkomst hebben bijgewoond. Tijdens de bijeenkomst wil SecureFeed informatie verstrekken die zoveel mogelijk aansluit op de dagelijkse praktijk: wat doet een deelnemer voor SecureFeed en hoe. De informatiebijeenkomst bestaat uit een drietal roulerende en interactieve workshops: LPC Registratie, Monitoring en Deelnemersaudits. Bij aanmelding voor de bijeenkomst is er de mogelijkheid om voorafgaand vragen te stellen en onderwerpen aan te dragen.

Datum en locatie
Donderdag 14 september 2017, kantoor SecureFeed in Wageningen, 14.00 uur - 16.00 uur

Inschrijven
U kunt zich inschrijven via het digitale aanmeldformulier. Op dit formulier kunt u bovendien aangeven welke vragen u in de bijeenkomst behandeld zou willen hebben. Er zijn geen kosten aan deelname verbonden.

Bij onvoldoende belangstelling ziet SecureFeed zich genoodzaakt de bijeenkomst te annuleren. U wordt hier dan uiteraard zo spoedig mogelijk van op de hoogte gebracht.

Overige deelnemersbijeenkomst(en) 2017
Donderdag 19 oktober 2017 van 15.00 uur - 18.30 uur, Themabijeenkomst, Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg, Wageningen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van SecureFeed. Wij hopen van harte u te mogen verwelkomen op onze bijeenkomsten!